Biografie

Welkom op mijn website. Ik ben Gerda Baars, een zangeres uit Den Helder, geboren in Amsterdam. Ik ga al heel wat jaren mee in het vak, maar mijn carrière kwam in een stroomversnelling sinds de bekende producer en songwriter Leslie Laverman op mijn pad kwam. Die schreef voor mij het lied “Dit wordt mijn dag“.


De plaat werd gerealiseerd bij de platenmaatschappij Micasa records en dit werd al snel een hit. 
Al snel volgden er optredens in het land, zoals in Ahoy Rotterdam tijdens kerst 2009. Vervolgens op het Paaspop in Schijndel , het Skippybal festival in de omgeving van Opmeer en een gastoptreden in het programma van Robert Jenssen. Hier bleef het niet bij, want zelfs over de grens ben ik gevraagd om op te treden. Ik heb onder andere een optreden in “Alter Bahnhof ” in Trittau Duitsland gedaan. En verder ben ik in België ook een graag geziene gast.


Mensen zeggen wel eens dat wanneer ze mij zien optreden dat ze het gevoel krijgen dat ze me al heel lang kennen. Ze zeggen dat dat 
komt door onder andere mijn uitstraling die ze doet denken aan toppers van weleer. Mijn repertoire is heel divers. Van nummers uit de jaren 60, 70 en 80 tot en met Country en Nederlandstalig. Het is muziek voor jong en oud, en wat u ook te vieren heeft, het is geen feest als Gerda niet is geweest.


Bent u nog nieuwsgieriger naar mij, ga dan gerust eens naar een optreden, 
en bepaal zelf wat u vind van mij. Of neem contact met ons op indien u meer van haar wilt weten!